Szállítás

Szállítási költség

2018 Január 1.-től visszavonásig minden termék esetén 990 Ft. Hírlevél feliratkozással együtt adunk kupont, amivel ingyenes a szállítás 

A csomagokat az MPL futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

Házhozszállítás

Egy általad megadott szállítási címre kézbesíti a futár a rendelésedet munkanapokon 09:00 és 17:00 között. 
Ha ekkor épp a munkahelyeden tartózkodsz érdemes oda rendelned a csomagodat. A csomag feladása előtt email értesítést küldünk, így tudni fogod, hogy mikor számíthatsz a csomagodra. 

A kiszállítást a futár két egymást követő munkanapon kísérli meg. Amennyiben egyik alkalommal sem érnek el a megadott címen, akkor a csomagodat a legközelebbi postán még 10 napig őrzik, így nyitvatartási időben bármikor átveheted. 

Szállítási idő

Webáruházunkban több ezer terméket forgalmazunk és közöttük sok olyan darab van, amelyet Magyarországon csak mi kínálunk. Ezért a termékek többsége nem budapesti központi raktárunkból, hanem külföldről kerül hozzánk, ami garantálja a kedvező árakat is.

A termék oldalakon az ár alatt láthatod a csomagod garantált legkésőbbi kiszállítás időpontját. 

Amennyiben a kiválaszott termék budapesti raktárunkban is elérhető, úgy a szállítási idő 1 munkanap**.

Itthon nem kapható, külföldről érkező termékek esetén a szállítási idő 10-13 munkanap. (Vevőink eddigi megrendeléseinek átlagos szállítási ideje 8 munkanap volt).

Miután minden kiválasztott terméket a kosárba tettél, a rendelés összegző oldalon is megtalálod a csomagod szállítási idejét.

A kiszállítést megelőző napon e-mailben értesítünk és megírjuk a csomag nyomonkövetési számát. Ezzel a Posta weboldalán vagy a fiókodban figyelheted, hogy hol jár a csomagod.

Csomagolás-Biztonságos szállítás

Az áruházunkban vásárolt termékeket nagy gonddal csomagoljuk, hogy a küldemény szállítás során ne 
sérülhessen meg. A küldeményeket a termékek fizikai védelme érdekében buborékos csomagolásban szállítjuk.

*: Elektronikus fizetésnek tekintjük a bankkártyás fizetés és a banki átutalást függetlenül attól, hogy azt az netbankból vagy bankfiókból kezdeményezted.

**: Ha munkanapon 15:00-ig megérkezik a raktáron levő termék kifizetése, akkor vállaljuk a következő munkanapra történő kiszállítást. A szállítási időket minden esetben megtalálhatod a termék adatlapján.

VISSZA A TETEJÉRE