OraVasarlas.com

MVMT óra vásárlás - szerezd meg a különlegességeket

szerző:OraVasarlas .com közzétéve: May 30, 2018

MVMT óra rendelés a hivatalos oldalon keresztül

A következő oldalon megtalálsz egy vásárlási útmutatót az mvmt.com-hoz, ami hasznos tippeket és trükköket is tartalmaz, amit érdemes átfutnod vásárlás előtt.

mvmt férfi óramvmt női óra

készleten, 1 napos szállítással küldhető mvmt órák

Mire érdemes figyelni, hogyha az MVMT oldaláról rendelsz?

Van pár trükk, amivel sokat spórolhatsz, hogyha közvetlenül az MVMT oldaláról rendelsz. Sajnos mi már többször belefutottunk, hogy az MVMT magasabb összeget akart terhelni a vásárlásunkra, mint amennyit kellett volna, ezért, hogyha az MVMT-től szeretnél rendelni, mindenképpen nézd át a következő pontokat, hogy elkerülhessed a kellemetlen meglepetéseket. 

1. Áfa és Vám beállítások az MVMT oldalán

Az MVMT egy amerikai cég. A legtöbb csomagot az államokból küldik ki. Hogyha az USA-ból rendelt termékek összértéke meghaladja a 25$-t, akkor a csomagokat vámkezeltetni kell.

Az MVMT oldalán van egy olyan opció, amivel leveszik a válladról a vámkezelés terhét, ilyenkor az MVMT fizeti be helyetted a vámot és az áfát (az áfa VAT néven jelenik meg az MVMT oldalán) 

Ha a fenti ábrához hasonlóan tüntetik fel a közterheket az azt jelenti, hogy neked már nem kell vámkezeltetni a csomagot, amikor Magyarországra érkezik. Ezt egyből kiszállítják a részedre. 

Fontos: Ügyelj arra, hogy a "Duties" menüpont alatt szereplő összeg ne legyen több, mint 27%. Tapasztaltunk már olyat, hogy ez sokkal magasabb volt, ilyen esetben ne rendeld meg a terméket - jelöld be az MVMT oldalán, hogy inkább majd te fizeted ki a hivatalosan 27% Áfát a termékre. 

Hogyha a "Duties" menüpont alatt túl magas összeget látsz és ezt nem akarod befizetni, akkor kattint az "Edit duties & taxes" menüpontra, ahol meg tudod adni, hogy majd Magyarországon vámkezeljék neked a terméket. (ezzel biztosítod, hogy maximum 27%-ot fizetsz a termékre - de már tapasztaltunk olyat, hogy a termék "átcsúszik" a vámon, így semmit sem kell fizetned :) )

 

Ezen az oldalon kell a "Paid" pipát áttenned az "Unpaid"-re, hogyha nem akarod előre kifizetni a termékekre az áfát. 

 

2. MVMT óra webshop szállítási módok

Az MVMT oldalán két szállítási mód közül választhatsz az Express és a Standard delivery. Hogyha az express-t válaszod ki, akkor felárat kell fizetned, cserébe gyorsan (tapasztalataink szerintem 4-5 nap alatt) megkaphatod az órádat. Az Express szállítást a DHL Express végzi, akik megbízhatóak és gyorsak. 

Standard szállítás esetén a posta hozza ki a csomagodat, illetve a posta vámügynökség vámkezeli a termékedet, hogyha úgy döntenek, hogy fizetned kell rá áfát. Itt egy picit tovább tart a szállítás, mint a DHL esetében, de ha fontos, hogy olcsón vegyed meg az órát, akkor érdemes ezt a szállítási módot választanod. 

3. Iratkozz fel az akció értesítőre! 

Hogyha nem sürgős az óra vásárlás, akkor érdemes feliratkozni a következő oldalon az akció értesítőre. Az MVMT ~ havi rendszerességgel szervez nagyobb kampányokat, amikben 20-30% kedvezményt is adhatnak az órákra. Ha több órát akarsz egyszerre rendelni, vagy nem annyira égetően sürgős az óra megvásárlása, akkor megéri megvárni ezeket az akciókat.

 

1 hozzászólás
szerző: Nagy Bence közzétéve: April 30, 2019

Kedves Oravasarlas,

Erdeklodnek Onoktol, MVMT ora eseten mennyi ido a garancia ?

Valaszukat elore is koszonom,
Nagy Bence

SZÓLJ HOZZÁ
VISSZA A TETEJÉRE