OraVasarlas.com

Invicta szerviz

szerző:OraVasarlas .com közzétéve: August 17, 2018

Az Invictának sajnos nincs hivatalos magyarországi szervize, de megmutatjuk, hogy hogyan tudod javíttatni az Invicta órádat az EU-ban.

Az Invicta legnagyobb magyarországi kínálata itt érhető el. 
Mi folyamatosan kutatjuk a különleges Invicta órákat a gyűjtőink megrendelésére. 
A nálunk vásárolt Invicta órák szervizelését mi végezzük, így neked nincs más dolgod, mint eljuttatni hozzánk budapesti irodánkba az órát és mi mindent elintézünk neked.

De mi a teendő akkor, hogyha nem az OraVasarlas.com-ról rendeltél Invicta órát és javíttatnod kell? 

Az Invicta szerviz folyamat a következő:

1. Látogass el a következő oldalra és regisztrálj fiókot. 

2. Töltsd ki a javítási űrlapot angol nyelven (hogyha nem tudsz angolul nyugodtan használd a google fordítót, csak fogalmazz egyszerű tőmondatokban)

FONTOS: Ahhoz, hogy a javítás ingyenes legyen rendelkezned kell számlával, amit a óra vásárlásakor kaptál. Hogyha online rendeltél, akkor töltsd le a rendelést visszaigazolást és érdeklődj a service@invictawatch.nl email címen, hogy érvényes-e a garanciád. 

3. Az órát csomagold be és küld el az órát a EU-s Invicta szerviz központba Hollandiába. FONTOS: Az óra dobozát ne küld el, doboz nélkül küldik vissza a megjavított órákat. 
Ha olcsó és megbízható szolgáltatást keresel az óra visszaküldésére, akkor használd a Fürgefutár-t, velünk ~ 3-4 ezer forintba kerül visszaküldeni egy órát Hollandiába.

4. Ha az órád megérkezett Hollandiába, akkor a fiókodba bejelentkezve látni fogod, hogy "RECEIVED" státuszra vált a javításod, azaz fogadták az órát. Erről email értesítést is fognak neked küldeni.

5. Az órát átnézik és amennyiben jogos a garancia igényed, akkor "APPROVED" státuszt kap és az órádat ingyen meg fogják javítani.
Hogyha az igényed valamiért nem jogos (lentebb kifejtem, hogy mik a nem garanciális problémák), akkor a igényed "NOT APPROVED" státuszba kerül és kapni fogsz egy részletes ajánlatot arról, hogy mennyibe kerülne az órádat újra 100%-os állapotba hozni. 

6. Ha az órát megjavították, akkor a visszaküldés előtt még átesik egy részletes tesztelésen, hogy biztosan 100%-os órát kapjál vissza. 

7. Az órádat ezt követően visszaküldik a regisztrációkor megadott címedre. A csomag útját nyomon fogod tudni követni online. ~ 3-4 napon belül meg is érkezik Magyarországra. (mivel az EU-n belül vagyunk, ezért természetesen nem kell vámkezeltetni a futár házhoz fogja vinni a csomagot) 

 

Az Európai Invicta szerviz címe:

Invicta Service center Europe
Kronenburgpark 12A
5321 JM Hedel
The Netherlands

Kapcsolat:
0031-73-5995660 Ext 2, for service.
service@invictawatch.nl

SZÓLJ HOZZÁ
VISSZA A TETEJÉRE